Implementatie

DMS-implementatie door Jan Dob Advies

Velen onderschatten het werk dat komt kijken bij het plaatsen van een Document Management Systeem (DMS). Het gaat hierbij namelijk altijd om trajecten waarbij maatwerk komt kijken. Als archivaris neem ik u graag al het werk omtrent DMS-implementatie in Assen en elders in Nederland uit handen.

Ondersteuning en hulp van begin tot eind

Bij aanschaf of vervanging van DMS-systemen is het implementatietraject maatwerk waar velen zich vaak op verkijken. Een grondige voorbereiding en een goed plan van aanpak zijn essentieel voor een succesvolle Document Management Systeem-implementatie. Vandaar dat ik u aanraad het werk over te laten aan een professional als Jan Dob Advies. Ik help en ondersteun u van A tot Z gedurende het gehele traject. Op deze manier kan ik u een succesvolle toepassing garanderen.

Naast het maken van een keuze voor een leverancier, help ik u bij het bepalen van de nodige detailinrichting. Simpele detailkeuzes kunnen namelijk grote gevolgen hebben. Dankzij mijn hulp zorgt u ervoor dat extra onvoorziene kosten uitblijven en dat de DMS-implementatie niet faalt.

Over mijn werkwijze

Leveranciers hebben vaak ICT- en technische kennis van hun systemen, maar specifieke wensen met betrekking tot de benodigde functionaliteit is voor hen meestal lastiger te beoordelen. Samen met u stel ik een eisen- en wensenlijst op. Dit wordt ook wel een PvE (Programma van Eisen) genoemd. Hierna kunnen de leveranciers dit zogenaamde PvE toesturen, waarmee zij aangeven in hoeverre hun systemen hieraan kunnen voldoen. Op basis van de lijst nodig ik 3 leveranciers uit voor een presentatie en een offerte. Hierdoor krijgt u een goed beeld qua mogelijkheden en prijzen van de verschillende systemen. Bovendien stel dit u in staat een weloverwogen keuze te maken voor uw DMS-implementatie.

Laat Jan Dob Advies uit Assen uw Document Management Systeem implementeren en bel vandaag nog naar 06 206 370 32.
Ik help u met genoegen verder als het om een DMS implementeren gaat.