Trainingen

Cursus archiveren van Jan Dob Advies

Jan Dob Advies is u graag van dienst wanneer het om een cursus archiveren in Assen of elders in Nederland gaat. Ieder bedrijf heeft te maken met bewaartermijnen voor documentstromen. Vandaar dat het handig is dat iedereen binnen de onderneming weet hoe hiermee om te gaan. Ik leer u en uw medewerkers met genoegen meer.

Training op maat

Bij de introductie van nieuwe systemen of manieren van werken zijn trainingen en opleidingen van medewerkers van essentieel belang. Het is daarbij noodzakelijk dat iedereen op dezelfde manier te werk gaat ten aanzien van de archivering. Alleen met een gedegen cursus en de nodige kennis kan het personeel de nieuwe systemen of werkwijzen succesvol toepassen. Vaak zijn secretaresses – ondanks dat zij hier niet voor opgeleid zijn – betrokken bij de uitvoering van archivering. Ook voor hen kan mijn cursus archiveren handig zijn om een uniforme werkwijze te introduceren.

In principe kan ik de training geheel naar uw wensen invullen. Wilt u enkel leren wat de bewaartermijn van documenttypes is en wanneer het dossier vernietigd mag worden? Of wilt u eveneens leren hoe u het systeem moet indelen zodat deze u laat weten zodra het bestand de bewaartermijn heeft overschreden? Ik vertelt u met plezier meer tijdens een cursus digitaal archiveren.

Over mij als cursusleider

Als archivaris heb ik jarenlange ervaring met archiveren. Daarnaast ben ik bekend met het geven van cursussen, ik heb namelijk al bij diverse instellingen lessen mogen verzorgen. Bovendien ben ik in mijn vrije tijd leraar in verschillende krijgskunsten en -disciplines. Bij uiteenlopende bedrijven heb ik mijn kunnen als cursusleider over beheer en behoud van documenten al mogen laten zien. Daarbij heb ik een aantal trainingen gegeven over het werken met nieuwe applicaties. Tevens kan ik werkprocessen beschrijven voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Vraag Jan Dob Advies uit Assen een cursus archiveren voor u te verzorgen en bel naar
06 206 370 32